Fe 0,01-0,12;
Si 0,02-0,1;
Cu 0,0002-0,01;
Zn 0,0013-0,02;
Mg 0,001-0,01;
Mn 0,0002-0,02;
Ti 0,001-0,01;
Ga 0,005-0,03;
Pb 0,0004-0,02;
Sn 0,0002-0,02;
Al 5-10
Vårt tilbud av lameller er delt inn i:
- lameller med radius 4’000 som har en maksimal lengde på 985 mm og en bredde mellom 38 og 170 mm
- lameller med radius 8’000 som har en lengde som overstiger 1’000 mm og en bredde mellom 53 og 170 mm
- flate lameller som har en maksimal lengde på 1590 mm og en bredde mellom 64 og 170 mm.
Alle disse produktene er harpiksbehandlet og kan fås i forskjellige farger.
Bruk:
Kjøttindustri,
Meieriindustri,
Sukkerprodukter,
Dyrefôr,
Produksjon av bakevarer,
Produksjon av sauser,
Produksjon av juice, limonader,
Sunn og sports ernæring
For denne typen produkt varierer dimensjonene i henhold til kundens forespørsel. Maksimal lengde er 5.000 mm, bredden varierer fra minimum 35 mm til maksimum 140 mm, og tykkelsen er mellom 15 mm og 50 mm.
Også for denne typen produkt varierer målene avhengig av kundens forespørsel. Lengden varierer fra minimum 800 mm til maksimum 2050 mm, bredden kan være opptil maksimum 80 mm, mens tykkelsen varierer fra minimum 20 mm til maksimum 30 mm. Langbjelkene kan fås slepet, lakkert eller dekket med papir.
Kikerter er et matprodukt, en av de eldste belgfruktene i Midtøsten, som begynte å vokse for mer enn 7000 år siden. Vanlig i land i Vest- og Sentral-Asia, Nord-Afrika, Nord-Amerika. Hummus og falafel-snacks lages av dette. De stekte bønnene kalles Lelebee. Kikerter brukes mye i vegansk, vegetarisk og indisk matlaging. Tradisjonelt er bruken av kikerter aktuell for Middelhavsområdet. Kikerter brukes til å produsere kikertmel, som spesielt brukes i indisk matlaging. Og, for eksempel, i italiensk matlaging brukes det til å lage flate kaker, farinatas, men volumene av kikertdyrking i Italia selv er ubetydelige. Hvite frøvarianter brukes hovedsakelig til mat. Varmebehandling tar mer tid enn for linser og erter. Kikerterfrø fungerer som en kilde til sink og folsyre.